Expertises

Full-Stack Microsoft
Kennispartner

Continuous learning als fundament, innovatie als uitgangspunt. Bij ExpertSwitch staat kennis centraal en is onze expertise full-stack digitaal.
Op basis van de meest moderne Microsoft Technologies ondersteunen wij organisaties in hun digitale transformatie en softwareontwikkeling.

Expert op elk punt van de softwareontwikkeling, van cloud tot development, van DevOps tot procesmanagement, om zo organisaties op holistische wijze te kunnen ondersteunen.

Onze Expertises

Agile Software Development

Procesmanagement is de fundering van grip houden op progressie. Het optimaliseren van het proces is cruciaal in het toekomst bestendig maken van het team. Is uw organisatie klaar voor de toekomst?

ExpertSwitch biedt Agile Consulting en ondersteuningsoplossingen die uw team's proces stroomlijnen en optimaliseren.

Development Technologies

Software development is de kern van vele organisaties. De omgeving veranderd continue, kan uw software hier mee om gaan?

Onze professionals bieden ondersteuning aan uw organisatie van het hoogste niveau. Inzicht in uw software? Onze Development Technologies Consultants geven u inzicht in kansen en risico's.

DevOps & Security

Moderne software, moderne operations? Onze DevOps consultants transformeren en automatiseren uw proces zowel technisch als cultureel.

Ook op het vlak van Security kan ExpertSwitch u ondersteunen, onze consultants geven inzicht in welke dreigingen voor uw organisatie relevant zijn en welke maatregelen uw organisatie kunt nemen om deze te weren.

Data Technologies

Databases, Data Warehousing, Business Intelligence, moderne mogelijkheden maar ook complexiteit. Onze consultants begeleiden uw organisatie in het vormgeven van de juiste oplossing.

Onze Data Professionals bieden uw organisatie tevens de ondersteuning van niveau die uw organisatie nodig heeft.

AI & Machine Learning

De opkomst van AI & Machine Learning maakt vele organisaties nieuwsgierig naar de waarde en toepassingen. Wat kan AI betekenen voor uw organisatie?

De waarde en implementatie van AI & Machine Learning is groot en complex, onze professionals ondersteunen uw organisatie op elke stap van het proces.

Cloud Infrastructure & Datacenter Management

Uw applicatie infrastructuur moderniseren naar de cloud, maar op welke wijze? Welk platform? Public, Private of toch maar Hybrid Cloud?

Onze Cloud & Datacenter Consultants bieden Cloud Guidance en ondersteuning aan uw organisatie waar het telt zodat uw infrastructuur, waar die ook staat, solide en kwalitatief is.