Oplossingen

Consulting

Uw organisatie heeft behoefte aan experts tijdens uw IT ontwikkelproces, de consultants van ExpertSwitch bieden uw organisatie ondersteuning op elke stap van het digitale ontwikkelproces.

Loopt u tegen specifieke obstakels aan binnen uw proces? Onze consultants helpen u verder, bekijk onze expertises over hoe wij kunnen helpen.

Naast Issue & Problem Consulting biedt ExpertSwitch ook continue ondersteuning in de vorm van Guidance. Onze consultants assisteren, begeleiden of leiden uw project zodat deze de hoogste kans van slagen heeft.

ExpertTeams

Uw organisatie heeft een team van kennisrijke en productieve professionals snel nodig? U wilt een project starten maar heeft nog niet de juiste capaciteit?

Met de ExpertTeams van ExpertSwitch behoudt uw organisatie grip op het proces terwijl u ontzorgt wordt van de organisatorische lasten. Op basis van de kenmerken van uw project organiseren wij de juiste professionals om zo tot een productief en kennisrijk team te komen.

Training & Workshops

Kennis binnen uw gehele team is noodzakelijk om duurzame en kwalitatief hoge ontwikkeling voort te zetten. ExpertSwitch kan in de vorm van trainingen en workshops een of meerdere teams coachen in moderne technieken, methodologie├źn en werkwijzen.

Onze trainingen en workshops worden specifiek voor uw organisatie opgesteld, onze consultants analyseren waar de kennisbehoefte ligt, en ontwerpen zo de meest impactvolle trainingen.

TeamSupport & OutSourcing

Met OutSourcing van ExpertSwitch kunnen wij u (onderdelen van) uw project uit handen nemen, terwijl u grip blijft houden op het gehele project. Bij OutSourcing werken onze professionals binnen het proces van uw organisatie waardoor grip en overzicht optimaal blijft.

Wanneer uw organisatie snel ondersteuning nodig heeft van IT Professionals kan ExpertSwitch u van dienst zijn. Onze TeamSupport-mogelijkheiden maken het voor u makkelijk dynamisch om te gaan met uw IT-capaciteit.

ExpertSwitch ondersteund uw organisatie met professionals van het hoogste niveau, zodat wij uw bestaande IT-team altijd kunnen aanvullen met de juiste professionals. Wij denken graag met u mee welke professional het beste past bij uw project, zodat u het meeste kunt halen uit de samenwerking met ExpertSwitch.