Vacature E-mailenclose window

U kunt deze vacature delen via e-mail door een e-mailadres in te voeren in onderstaand formulier.
ExpertSwitch gebruikt ingevoerde e-mailadressen niet voor verkoop- of recruitmentdoeleinden.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door deze met een komma (',') te splitsen.

Over ExpertSwitch

ExpertSwitch is de vooraanstaande IT-detacheerder voor .NET professionals. Door te specialiseren op softwareontwikkeling met .NET kunnen wij onze opdrachtgevers .NET professionals aanbieden van het hoogste niveau en met de grootste passie voor .NET ontwikkeling.

Voor de .NET Experts

Voor .NET professionals biedt ExpertSwitch de kans om met een groep enthousiaste .NET developers te sparren, van te leren, kennis te delen en vooral te werken met gelijkgezinde .NET ontwikkelaars aan uitdagende projecten.

ExpertSwitch biedt carrièremogelijkheden voor .NET ontwikkelaars op ieder punt van hun carrière. Van studenten tot Technology Leaders, ExpertSwitch biedt de mogelijkheid om te groeien binnen het .NET expertisegebied op een manier die aansluit bij de persoonlijke voorkeur van de ontwikkelaar.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden omschrijven ExpertSwitch als IT-partner en als werkgever. Met onze kernwaarden in gedachte proberen wij de grens te verleggen als het op kwaliteit van dienst en werkplek aankomt.

Persoonlijk

Voor iedere softwareontwikkelaar bij ExpertSwitch is de persoonlijke ontwikkeling van het hoogste belang. De wil om door te groeien, zowel technisch als op het gebied van soft skills, is de kernvereiste voor werken bij ExpertSwitch. Voor opdrachtgevers is er altijd persoonlijk contact met een eigen toegewezen accountmanager die meedenkt met uw casus.

Passie

Bij ExpertSwitch is er passie voor softwareontwikkeling, passie die onze softwareontwikkelaars motiveert om steeds beter te worden en te willen ontdekken wat nog meer mogelijk is. Onze passie voor softwareontwikkeling leidt tot een altijd enthousiaste en kennisrijke samenwerking en werkomgeving.

Professioneel

Onze opdrachtgevers zijn professionele software gedreven organisaties, dat vereist een professionele partner als ExpertSwitch. Professionaliteit staat hoog in het vaandel bij ExpertSwitch en heeft daarom de hoogste prioriteit.

Nieuwsgierig?

Contact met ExpertSwitch

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij ExpertSwitch? Of wil je weten wat ExpertSwitch voor jouw bedrijf kan betekenen?

Via onderstaande kanalen kun je snel contact opnemen met onze recruitment- en salesstaff, heb je liever telefonisch contact?
Geen probleem, wij bellen je terug als het jouw uitkomt.

Algemeen
Recruitment

Heb je vragen over werken bij ExpertSwitch of wil je solliciteren? Neem dan direct contact op met onze recruiters.

Sales

Wil je meer weten over hoe ExpertSwitch jouw IT werkzaamheden kan ondersteunen? Neem dan direct contact op met onze sales afdeling.

ExpertSwitch B.V.    Kerkenbos 1075Y    6546 BB Nijmegen

Via het onderstaande formulier kunt u een email versturen.
Naast het formulier kunt u ons ook direct een email sturen via info@expertswitch.nl

Via het onderstaande formulier kunt u een terugbelverzoek indienen. Heeft u specifieke dagen of tijden waarop u wél of niet teruggebeld wilt worden, vermeld dit dan graag in het onderwerp.

U kunt ons naast e-mail en telefoon ook contacteren via WhatsApp en Facebook Messenger