Vacature E-mailenclose window

U kunt deze vacature delen via e-mail door een e-mailadres in te voeren in onderstaand formulier.
ExpertSwitch gebruikt ingevoerde e-mailadressen niet voor verkoop- of recruitmentdoeleinden.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door deze met een komma (',') te splitsen.

OPLOSSINGEN
VOOR
BEDRIJVEN

OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Tijdelijke ondersteuning voor uw IT-afdeling nodig? ExpertSwitch als IT-Partner biedt u echte .NET Experts om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Detachering

Wanneer uw organisatie snel ondersteuning nodig heeft van .NET professionals kan ExpertSwitch u van dienst zijn. Onze detacheringsmogelijkheiden maken het voor u makkelijk dynamisch om te gaan met uw ontwikkelcapaciteit.

ExpertSwitch detacheert .NET professionals van alle niveaus, zodat wij uw bestaande ontwikkelteam altijd goed kunnen aanvullen met de juiste professionals. Wij denken graag met u mee welke professional het beste past bij uw project, zodat u het meeste kunt halen uit de samenwerking met ExpertSwitch.

Expert Teams

Uw organisatie heeft een team van kennisrijke en productieve .NET professionals snel nodig? U wilt een project starten maar heeft nog niet de juiste capaciteit?

Met de Expert Teams van ExpertSwitch kunnen wij u de organisatie van het ontwikkelteam ontzorgen. Op basis van de kenmerken van uw project organiseren wij de juiste professionals om zo tot een productief team te komen.

ExpertSwitch als IT Partner

ExpertSwitch is opgericht door softwareontwikkelaars die begrijpen hoe de wereld van de softwareontwikkeling werkt. Wij begrijpen dat snelheid van ontwikkeling cruciaal is voor bedrijfssucces, en ook dat talent in de IT-sector moeilijk te krijgen is.

Door onze professionals constant te begeleiden en te stimuleren om te verbeteren, kunnen wij uw project nog beter ondersteunen.

  • Een betrouwbare en professionele IT-partner
  • Wij denken mee met uw project
  • .NET Experts van alle niveaus
  • Met Expert Teams zorgeloos capaciteit bijschakelen

Nieuwsgierig?

Contact met ExpertSwitch

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij ExpertSwitch? Of wil je weten wat ExpertSwitch voor jouw bedrijf kan betekenen?

Via onderstaande kanalen kun je snel contact opnemen met onze recruitment- en salesstaff, heb je liever telefonisch contact?
Geen probleem, wij bellen je terug als het jouw uitkomt.

Algemeen
Recruitment

Heb je vragen over werken bij ExpertSwitch of wil je solliciteren? Neem dan direct contact op met onze recruiters.

Sales

Wil je meer weten over hoe ExpertSwitch jouw IT werkzaamheden kan ondersteunen? Neem dan direct contact op met onze sales afdeling.

ExpertSwitch B.V.    Kerkenbos 1075Y    6546 BB Nijmegen

Via het onderstaande formulier kunt u een email versturen.
Naast het formulier kunt u ons ook direct een email sturen via info@expertswitch.nl

Via het onderstaande formulier kunt u een terugbelverzoek indienen. Heeft u specifieke dagen of tijden waarop u wél of niet teruggebeld wilt worden, vermeld dit dan graag in het onderwerp.

U kunt ons naast e-mail en telefoon ook contacteren via WhatsApp en Facebook Messenger