Vacature E-mailenclose window

U kunt deze vacature delen via e-mail door een e-mailadres in te voeren in onderstaand formulier.
ExpertSwitch gebruikt ingevoerde e-mailadressen niet voor verkoop- of recruitmentdoeleinden.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door deze met een komma (',') te splitsen.

EXPERTSWITCH
VOOR
STUDENTEN

EXPERTSWITCH VOOR STUDENTEN

Ben jij HBO of WO student informatica en zoek je een uitdagende (afstudeer) stage?
ExpertSwitch biedt studenten een vliegende start met altijd uitdagende en leerzame informatica-stages.

Jouw profiel

 • Informatica HBO of WO-Student
 • September 2019
 • Fulltime (6 Maanden)
 • Regio Nijmegen

Ons aanbod

 • €1000,- Per Maand
 • Kies Je Eigen Richting
 • Uitdagende Opdrachten
 • Werken met .NET, Azure, SQL
Direct Solliciteren
Vacature E-mailen

Studenten

Je stage is hét moment van je carriére wanneer je er achter kunt komen wat je leuk vindt binnen de software ontwikkeling. ExpertSwitch heeft voor ieder studie semester een reeks aan HBO en WO stageplaatsen en afstudeeropdrachten samengesteld met haar opdrachtgevers in meerdere IT richtingen. Op deze manier kun je als stagiair of afstudeerder verdiepen in de richting waarin jij verder wilt groeien.

Stages

Wil je back-end developer worden of toch liever front-end? Of is een specialisatie zoals web application security meer iets voor jou? ExpertSwitch heeft met haar opdrachtgevers vaste stagerichtingen opgesteld waar studenten zich kunnen verdiepen in een aantal richtingen binnen de softwareontwikkeling. Ook na je studie blijft ExpertSwitch de keuze voor softwareontwikkelaars om zichzelf te blijven verbeteren en door te ontwikkelen als .NET Expert.

ExpertSwitch heeft voor het komende semester de onderstaande stagerichtingen opgesteld met haar opdrachtgevers, van front-end tot DevOps opdrachten. Het aantal stageplaatsen is beperkt per stagerichting en de opdrachtgever kan verschillen per opdracht. Als je zeker wilt zijn van een stageplaats in de richting die jouw voorkeur heeft is het verstandig om dit voortijdig aan te geven.

Voor het komende semester ligt de stagevergoeding voor alle stagerichtingen vast op het aangegeven bedrag. De opdrachtgevers van alle stageplaatsen zijn in Nijmegen of in de dichte omgeving van Nijmegen. Als je interesse hebt in een van de onderstaande stagerichtingen, neem dan contact met ons op of solliciteer voor de stage via recruitment@expertswitch.nl

Back-end .NET Development

ExpertSwitch heeft haar focus op .NET development liggen, vandaar dat wij ook veel stageplaatsen in de richting back-end .NET development kunnen aanbieden. Tijdens deze stage werk je aan web applicaties en services binnen de context van het .NET framework.

Database Development

Tijdens deze stage ligt de focus op back-end development in combinatie met database development. Complexe systemen en nog complexery databases schrikken je niet af? Leer de fijne kneepjes van database ontwikkeling en maak de stap richting database expertise.

Web Application Security

Security is de focus van jouw werkzaamheden tijdens deze Stage. Je zult continue werken aan de verbetering van een ASP.NET applicatie op security vlak. Jouw eigen input wordt zeker op prijs gesteld en je hebt alle ruimte om eigen aangedragen verbeteringen te implementeren.

Front-end Development

Is front-end developer jouw tak van IT? Dan is deze stagerichting misschien wat voor jou. Tijdens deze stage werk je mee aan de ontwikkeling van een nieuwe front-end applicatie.

DevOps Engineering

Tijdens deze stagerichting leer je wat er precies onder DevOps valt, en wat je werkzaamheden zijn als DevOps Engineer. Je werkt samen met een ontwikkelteam om zo het ontwikkelproces op fundamenteel niveau te verbeteren.

Afstuderen

Afstudeeropdrachten zijn stages met de focus op een op te leveren product, vaak komt hier ook een onderzoeksaspect bij kijken. ExpertSwitch heeft voor het komende studie semester de onderstaande afstudeeropdrachten opgesteld met haar opdrachtgevers.

Net als de stageplaatsen ligt voor het komende semester de stagevergoeding voor alle afstudeeropdrachten vast op het aangegeven bedrag. De opdrachtgevers van alle afstudeeropdachten zijn in Nijmegen of in de dichte omgeving van Nijmegen. Wil je meer weten of heb je interesse hebt in een van de onderstaande opdrachten, neem dan contact met ons op of solliciteer voor de stage via recruitment@expertswitch.nl

Afstudeeropdracht Web Application Performance

Met deze opdracht ga je dieper in op de performance bepalende aspecten van een ASP.NET web applicatie. Je onderzoekt en leert wat best practices en bekende bottlenecks zijn als het op performance aan komt. Het doel is om de applicatie significant beter te laten presteren na jouw onderzoek en advies.

Afstudeeropdracht Web Application Security

Als je je wilt verdiepen in software security dan is deze opdracht wat voor jou. Je dient een security assessment te maken van een web applicatie en tevens een advies uit te brengen over wat de verbeterpunten zijn.

Afstudeeropdracht DevOps

DevOps is een relatief jong vakgebied, maar zeker niet minder interessant. Tijdens deze opdracht ligt de focus op het verbeteren van een release pipeline, weet je al alles van Continuous Delivery?

ExpertSwitch als werkgever

ExpertSwitch is de vooraanstaande IT-detacheerder voor .NET professionals. Door te specialiseren op softwareontwikkeling met .NET kunnen wij onze professionals optimaal begeleiden in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

ExpertSwitch is onderscheidend als detacheerder door de focus te leggen op de samenwerking binnen de groep van professionals bij ExpertSwitch. Dit betekent dat ondanks dat onze professionals aan verschillende opdrachten kunnen werken, er altijd een thuisbasis is waar zeer frequent iedereen bij elkaar komt voor het uitwisselen van ervaringen, en het bijwonen van interessante kennisdelingssessies.

Expert

Technology Leaders

Als Technology Leader ben jij de expert van het team en een echte bron van .NET kennis. Nieuwsgierig naar wat ExpertSwitch voor jou kan betekenen? Lees meer

Professionals

Werk aan mooiste de opdrachten, ga naar de meest inspirerende events, en werk samen met andere enthousiaste .NET professionals en experts. Lees meer

Starters

Wil jij je start als .NET developer vliegend beginnen? Dan ben je bij ExpertSwitch aan het goede adres! Starten bij ExpertSwitch betekent investeren in je toekomst als .NET Expert. Lees meer

Stage bij ExpertSwitch

Tijdens je stage kun je er achter komen wat je echt wilt doen, wat je leuk vindt en waar je verder in wilt groeien.
ExpertSwitch heeft met haar opdrachtgevers vooraf een aantal specialisatie richtingen opgesteld waardoor je als stagiair kunt focussen op de richting die je echt leuk lijkt.


ExpertSwitch heeft met haar opdrachtgevers stageplekken opgesteld voor zowel meeloop-stages als afstudeer-stages. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct want onze stageplekken zijn beperkt.

 • Hoge stagevergoeding
 • Kies zelf je stage richting
 • Uitdagende en leerzame projecten
 • Leuke en gezellige opdrachtgevers in Nijmegen

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces is bedoeld om te bepalen of jij als kandidaat een goede match bent voor ExpertSwitch en onze opdrachtgevers, maar ook of ExpertSwitch goed bij jou past. Wij proberen het proces zo kort mogelijk te houden zonder onnodige stappen zodat je snel duidelijkheid hebt over jouw sollicitatie.

1CV & Motivatiebrief

Jouw sollicitatie begint met het opsturen van jouw CV met eventueel een begeleidende brief of e-mail naar onze recruiter via recruitment@expertswitch.nl of je kunt de solliciteren-functionaliteit onderaan deze pagina gebruiken. Op basis van de voorwaarden en vereisten voor de desbetreffende stage bekijken wij op basis van jouw CV of jouw profiel matched met ons functieprofiel.

2Technische assessment

Voor technische stages is een assessment de manier waarop wij kijken naar waar jouw sterke en verbeterpunten liggen. Het assessment bestaat uit een technische opdracht die je thuis kunt maken. Goed gemaakt? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en nabespreking van je assessment waarin je jouw keuzes en uitwerking kunt toelichten.

3Kennismakingsgesprek

Wanneer op basis van jouw CV en assessment bepaald is dat jouw profiel een match is voor een van onze stages zullen we je uitnodigen voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Het is een persoonlijk gesprek waarbij je alle ruimte hebt om vragen te stellen over ExpertSwitch en je mogelijke stageplaats en wij ook meer te weten willen komen over jou. Tijdens dit gesprek heb je ook de mogelijkheid om de door jou gemaakte assessment toe te lichten.

4Aanbieding door ExpertSwitch

Wanneer wij beiden tevreden zijn en de volgende stap willen nemen zullen wij je een aanbod doen voor een stageplaats. Vanaf het moment dat jij je handtekening zet heten wij je welkom bij ExpertSwitch!

send messageDirect Solliciteren

Overtuigd van jouw mogelijkheden bij ExpertSwitch?
Solliciteer direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Vragen of opmerkingen? Neem direct contact op met onze recruiters via recruitment@expertswitch.nl

Nieuwsgierig?

Contact met ExpertSwitch

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij ExpertSwitch? Of wil je weten wat ExpertSwitch voor jouw bedrijf kan betekenen?

Via onderstaande kanalen kun je snel contact opnemen met onze recruitment- en salesstaff, heb je liever telefonisch contact?
Geen probleem, wij bellen je terug als het jouw uitkomt.

Algemeen
Recruitment

Heb je vragen over werken bij ExpertSwitch of wil je solliciteren? Neem dan direct contact op met onze recruiters.

Sales

Wil je meer weten over hoe ExpertSwitch jouw IT werkzaamheden kan ondersteunen? Neem dan direct contact op met onze sales afdeling.

ExpertSwitch B.V.    Kerkenbos 1075Y    6546 BB Nijmegen

Via het onderstaande formulier kunt u een email versturen.
Naast het formulier kunt u ons ook direct een email sturen via info@expertswitch.nl

Via het onderstaande formulier kunt u een terugbelverzoek indienen. Heeft u specifieke dagen of tijden waarop u wél of niet teruggebeld wilt worden, vermeld dit dan graag in het onderwerp.

U kunt ons naast e-mail en telefoon ook contacteren via WhatsApp en Facebook Messenger