Vacature E-mailenclose window

U kunt deze vacature delen via e-mail door een e-mailadres in te voeren in onderstaand formulier.
ExpertSwitch gebruikt ingevoerde e-mailadressen niet voor verkoop- of recruitmentdoeleinden.

U kunt meerdere e-mailadressen invoeren door deze met een komma (',') te splitsen.

EXPERTSWITCH
VOOR
TECHNOLOGY
LEADERS

EXPERTSWITCH VOOR TECHNOLOGY LEADERS

Je bent een echte .NET Expert en je wilt graag werken aan uitdagende projecten en je expertise delen met andere enthousiaste .NET developers?

TECHNOLOGY LEADERS

Als Technology Leader ben jij de leider van het ontwikkelteam. Dit kan zijn in de rol van Lead Developer maar ook als Software Architect. Bij ExpertSwitch bieden we naast interessante projecten ook de mogelijkheid om als expert door te groeien. Schuw jij het delen van jouw kennis met andere professionals niet? En lijkt het je leuk om andere professionals technisch te helpen? Lees dan snel verder.

ExpertSwitch als werkgever

ExpertSwitch is de vooraanstaande IT-detacheerder voor .NET professionals. Door te specialiseren op softwareontwikkeling met .NET kunnen wij onze professionals optimaal begeleiden in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

ExpertSwitch is onderscheidend als detacheerder door de focus te leggen op de samenwerking binnen de groep van professionals bij ExpertSwitch én de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling bij ExpertSwitch wordt naar een hoger niveau getild door onze 4 + 1 werk en studie constructie. Dit betekent dat je 4 dagen aan uitdagende opdrachten werkt, en altijd 1 dag per week ruimte hebt voor studie. Jij hebt zelf de keuze over welke tak binnen de softwareontwikkeling je meer wilt leren.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ExpertSwitch ligt de focus op de persoonlijke ontwikkeling van onze experts, wij organiseren in-house meetups voor het delen van ervaringen, presenteren van nieuwe technieken en natuurlijk voor de gezelligheid. Vindt jij het ook leuk om constant up-to-date te blijven en jouw bevindingen te delen binnen je groep collega's?

Een hechte groep

Werken bij ExpertSwitch is anders dan bij de meeste detacheerders. Bij ExpertSwitch weten wij dat de opdrachtgever tijdelijk is, maar de thuisbasis bij ExpertSwitch niet. Ons doel is dan ook om onze professionals zoveel mogelijk op ons eigen kantoor in Nijmegen te houden, in samenspraak met onze opdrachtgevers resulteert dit dan ook the best of both worlds.
Dit betekent dat ondanks dat onze professionals aan verschillende opdrachten kunnen werken, er altijd een thuisbasis is waar frequent iedereen bij elkaar komt voor het uitwisselen van ervaringen, en het bijwonen van interessante kennisdelingssessies.

Professionals

Werk aan mooiste de opdrachten, ga naar de meest inspirerende events, en werk samen met andere enthousiaste .NET professionals en experts. Lees meer

Starters

Wil jij je start als .NET developer vliegend beginnen? Dan ben je bij ExpertSwitch aan het goede adres! Starten bij ExpertSwitch betekent investeren in je toekomst als .NET Expert. Lees meer

Studenten

Jouw stage is dé start van je loopbaan. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jou zodat jij het meeste uit je stage kunt halen. Lees meer

Solliciteren als Technology Leader

Werk je momenteel in een technisch leidinggevende rol, bijvoorbeeld als .NET Architect of Lead Developer? Dan kunnen wij je een interessante mogelijkheid bieden om je zelf verder te ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou

Werken bij ExpertSwitch betekent aan verschillende projecten werken bij verschillende opdrachtgevers. Een wisseling van project en daarmee een nieuwe uitdaging starten moet je dus zeker niet afschrikken. Uiteraard is alles bespreekbaar en zorgen we er samen voor dat jij aan het project werkt wat het beste bij jou past.

 • Ervaring als technisch leidinggevende, technical lead of software architect voor softwareontwikkeling met .NET.
 • 40 uur per week beschikbaar
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Minimaal 5 jaar ervaring met programmeren in .NET

Wat bieden we jou

Als Technology Leader bij ExpertSwitch ben jij dé expert van de groep. Wij bieden jou veel vrijheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Wil jij zelf kennisdelingssessies organiseren en je expertise met je collega's delen? Of wil je werken aan de meest complexe opdrachten als technische lead voor onze opdrachtgevers?
Samen vinden we de beste manier om jouw expertise te kunnen benutten.

 • Competitieve arbeidsvoorwaarden
 • Altijd werken aan uitdagende opdrachten
 • Altijd een vertrouwde thuisbasis in Nijmegen

Werken bij ExpertSwitch

Passie voor .NET is wat iedereen bij ExpertSwitch met elkaar verbindt. Het is onze gezamelijke passie voor .NET en softwareontwikkeling waardoor je als .NET Expert bij ExpertSwitch het snelst kunt groeien.

Een goed salaris is een goede start, maar het wordt pas interessant met de ruimte die wij bieden voor jouw ontwikkeling. Ga met ons mee naar inspirerende conferenties en gezellig uitjes en wordt een echte Expert.

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Altijd werken aan uitdagende projecten
 • De focus op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Leuke uitjes en enthousiaste collega's
 • Altijd een vertrouwde thuisbasis in Nijmegen

Sollicitatieproces

Solliciteren bij ExpertSwitch is bedoeld om te bepalen of jij als kandidaat een goede match bent voor het werken bij ExpertSwitch, maar ook of ExpertSwitch als werkgever goed bij jou past. Wij proberen het proces zo kort mogelijk te houden zonder onnodige stappen zodat je snel duidelijkheid hebt over jouw sollicitatie.

1CV & Motivatiebrief

Jouw sollicitatie begint met het opsturen van jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter via recruitment@expertswitch.nl. Op basis van de voorwaarden en vereisten voor de desbetreffende functie bekijken wij op basis van jouw CV of jouw profiel matched met ons functieprofiel. Jouw motivatiebrief is een belangrijk onderdeel van jouw sollicitatie omdat hierin duidelijk wordt wat jouw beweegredenen zijn om bij ExpertSwitch te willen werken.

2Het eerste gesprek

Wanneer op basis van jouw CV en motivatiebrief bepaald is dat jouw profiel een match is voor een van onze functies zullen we je uitnodigen voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Het is een persoonlijk gesprek waarbij je alle ruimte hebt om vragen te stellen over ExpertSwitch en wij ook meer te weten willen komen over jou.

3Technische assessment

Voor technische functies is een assessment de manier waarop wij kijken naar waar jouw sterke en verbeterpunten liggen. Het assessment bestaat uit een aantal technische opdrachten die je thuis kunt maken. Goed gemaakt? Dan nodigen we je uit voor de nabespreking van je assessment waarin je jouw keuzes en uitwerkingen kunt toelichten. Deze nabespreking is onderdeel van het tweede gesprek.

4Tweede gesprek

Het tweede gesprek bestaat, wanneer van toepassing, uit de nabespreking van het technische assessment en uit een bespreking van jouw wensen op het gebied van werkzaamheden, arbeidsvoorwaarden en jouw persoonlijke ontwikkeling.

5Aanbieding door ExpertSwitch

Met jouw persoonlijke wensen in acht genomen zullen we jou een passend aanbod doen. Vanaf het moment dat jij je handtekening zet heten wij je welkom bij ExpertSwitch!

Nieuwsgierig?

Contact met ExpertSwitch

Wil je meer weten over jouw carrièremogelijkheden bij ExpertSwitch? Of wil je weten wat ExpertSwitch voor jouw bedrijf kan betekenen?

Via onderstaande kanalen kun je snel contact opnemen met onze recruitment- en salesstaff, heb je liever telefonisch contact?
Geen probleem, wij bellen je terug als het jouw uitkomt.

Algemeen
Recruitment

Heb je vragen over werken bij ExpertSwitch of wil je solliciteren? Neem dan direct contact op met onze recruiters.

Sales

Wil je meer weten over hoe ExpertSwitch jouw IT werkzaamheden kan ondersteunen? Neem dan direct contact op met onze sales afdeling.

ExpertSwitch B.V.    Kerkenbos 1075Y    6546 BB Nijmegen

Via het onderstaande formulier kunt u een email versturen.
Naast het formulier kunt u ons ook direct een email sturen via info@expertswitch.nl

Via het onderstaande formulier kunt u een terugbelverzoek indienen. Heeft u specifieke dagen of tijden waarop u wél of niet teruggebeld wilt worden, vermeld dit dan graag in het onderwerp.

U kunt ons naast e-mail en telefoon ook contacteren via WhatsApp en Facebook Messenger